FREDERICIA

Kærlighedsregnbuen – Nanna har udgivet en bog om sorg og savn

Nanna Van Roon har udgivet en bog til børn – og voksne om kærlighedsregnbuen, der er et redskab til at leve med savn og sorg på en rigtig god måde

Nanna Van Roon gennemlevede for præcist et år siden, at stå i en situation hvor hun og sin daværende kæreste skulle overbringe deres fælles børn nyheden om, at mor og fra går fra hinanden. Det blev starten på en uoverskuelig fremtid med savn – og sorg over at mor og far ikke længere er sammen og en ny virkelighed – og dagligdag skulle etableres.

Midt i alt kaoset med at finde ny bolig, sørge for at børnene havde de bedste forudsætninger i en svær tid – og med julen for døren, havde Nanna brug for redskaber til at tackle børnenes savn og sorg. Som et lyn fra en klar himmel kom “kærlighedsregnbuen” til Nanna, – et redskab hun nu deler ud af igennem sin første udgivne bog, der siden torsdag kan købes i boghandlen.

DanmarkC TV inviterede Nanna Van Roon i studiet til en snak om hele situationen, og dét faktum pludselig at stå i kaos til halsen og samtidig sikre at børnene kommer bedst gennem den lange periode med savn og sorg.

Se udsendelsen på dit tv – eller i toppen af denne artikkel.