FREDERICIA

KACHO konditori åbner i Fredericia: En sød oase midt i byen

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Går stik imod strømmen af butikslukninger – Konditori på vej i midtbyen

KACHO konditori åbner snart i Gothersgade 45 i Fredericia. Kristian, der er en del af Danmarks konditorlandshold, har i lang tid haft drømmen om at åbne sit eget konditori, og nu går drømmen endelig i opfyldelse.

KACHO konditori vil være et paradis for alle med en sød tand, hvor man kan finde masser af lækkerier i høj klasse. Kristian Wendel er kendt for sit håndværk og sin passion for at lave kage og chokolade i en kvalitet, der er svær at finde andre steder.

Men KACHO konditori handler ikke kun om at tilfredsstille vores sukkertrang. Det er også en hyldest til Fredericia og dens lokale erhvervsliv. Som en af de eneste nye butiksåbninger i byen, går KACHO konditori imod strømmen af butikslukninger og viser, at der stadig er plads til nytænkning og kvalitet i Fredericia.

“Vi har valgt at åbne KACHO konditori i Fredericia, fordi vi tror på byen og dens potentiale. Vi vil gerne være med til at skabe en positiv udvikling og vise, hvad der er muligt, når man tror på sig selv og sit håndværk”, udtaler Kristian.

Lokalerne her i Gothersgade 45, kommer til at rumme det nye konditori ‘KACHO’ Foto: DanmarkC TV

Navnet KACHO er en sammentrækning af “kage” og “chokolade”, og det er netop disse to elementer, der vil være i fokus i konditoriet. Kunderne vil kunne nyde alt fra lækre kager og petit fours til håndlavede chokolader og andre søde sager.

KACHO konditori åbner dørene den 12. april klokken 11, og Kristian glæder sig til at byde alle velkommen indenfor. Vi håber, at KACHO konditori vil blive et fast stop for alle, der ønsker at forkæle sig selv eller en, de holder af, med noget helt særligt – slutter Kristian Wendel.

KACHO konditori åbner snart dørene i Gothersgade 45. Foto: DanmarkC TV