Home FREDERICIA JYSK og thansen åbner nye butikker i Fredericia
JYSK og thansen åbner nye butikker i Fredericia

JYSK og thansen åbner nye butikker i Fredericia

0

Fredericianerne får et nyt og innovativt detailområde, når kæderne Elgiganten, JYSK og thansen bliver naboer. Dermed udvides og styrkes vestbyen i Fredericia til gavn for kunderne, når nogle af Danmarks bedste brands udvider i Fredericia.

JYSK og thansen bliver naboer med Elgiganten. Entreprenøren Daugaard Pedersen A/S glæder sig over, at Fredericia kan styrkes på denne måde. Hos JYSK er man glade for synenergien:

”Vi er glade for, at vi fremover kan give vores kunder i Fredericia og omegn en endnu bedre oplevelse og et godt tilbud i JYSK. At ligge sammen med andre attraktive butikskæder gør det nemt for kunderne at få det hele med på én gang. Vi synes egentlig også, der er et godt match mellem de forskellige butikker, hvor vi selvfølgelig er stærke inden for boligindretning – både inde og ude,” siger Mogens Hestbech, Development Manager i JYSK.

Hos thansen ser man muligheden for at forbedre kundeoplevelsen i Fredericia som en del af den eksisterende vækststrategi:

“Vi glæder os til at vise fredericianerne vores nye butik, der bliver væsentligt større end vores nuværende butik. Vores kunder kan se frem til en topmoderne thansen-butik med et nyt og unikt butiksunivers. Det bliver den flotteste thansen i Trekantområdet. Vores nye rammer passer perfekt ind i vores strategi, hvor vi ser ind i større butikker med spændende koncepter. Placeringen med andre store brands som Jysk og Elgiganten passer os perfekt,” siger Alija Konjaric, Koncernkædechef Danmark og Norge hos T. Hansen Gruppen A/S

Borgmester glæder sig over en stærk erhvervsudvikling 

”Først og fremmest er det en stor glæde at se, hvor mange virksomheder, der vil Fredericia, og med det nye projekt på Vejlevej får vi en stærk klynge af virksomheder, der vil byen. Jeg glæder mig over, at nationale kædebutikker vælger at bygge nyt i Fredericia, det skaber både handel og vækst i byen i almindelighed, men vidner i særdeleshed om en tro på Fredericia,” siger borgmester i Fredericia Kommune, Steen Wrist.

Udviklingen i vestbyen har i de senere år taget fart, og nu kan entreprenøren Daugaard Pedersen gå i gang med at bygge på den sidste del af Vejlevej:

”Daugaard Pedersen er glade for at kunne medvirke til styrkelsen af Fredericia, som et attraktivt og stærkt detailhandelsområde. Vi er taknemmelige for at JYSK og thansen ønsker at være med i projektet, med en udvidelse og investering i deres positioner i byen. Det bliver en styrkelse af den sidste del af Vejlevej-strøget,” siger projektdirektør hos Daugaard Pedersen A/S Anders Bech Mathiesen og slutter:

”Vi vil gerne sende en hilsen og tak til det administrative kommunale hold, som har arbejdet med denne sag. Det er også komplicerede tider for dem at arbejde under hjemsendte forhold, samtidigt med at byggeaktiviteten er generelt høj både indenfor erhverv og privat byggeri, hvilket smitter af på arbejdsbyrden hos kommunen.”

thansen åbner i efteråret 2021

JYSK i foråret 2022