LOKALSPORT

Jysk–Fynsk Mesterskab i Judo

Søndag d. 3. juni 2018 afholder Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub Jysk–Fynsk Mesterskab i Judo i Fredericia Idrætscenter hal 5 og 6.

 

Der forventes 150 deltagere til Fredericia d. 3 juni, blandt dem forventes deltagelse af alle de bedste judo kæmpere fra Jylland og Fyn til nogle spændende kampe om de Jysk-Fynske Mesterskaber 2018.

 

Hos kvinderne er det især Louise Hansen fra Vejle der kommer til Fredericia med 5 danske mesterskaber som ungdom og senior kæmper i tasken. Derudover skal man holde øje med Asta Hagelskjær fra Århus, der vandt det danske mesterskab i sin klasse i 2017. Den lokale Josephine Stensgaard fra Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub der er aspirant til landsholdet og med i Fredericia Eliteidræt stiller også til start og kan på en god dag levere et godt resultat.

Hos mændene er det især den lokale Sune Juhl Laursender kæmper for Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub man skal holde øje med. Sune kommer med en førsteplads ved Copenhagen Open, der er et internationalt stævne med et meget højt niveau. Sune slog i semi-finalen en stærk Georgier. Georgien er en meget stærk Judo nation og georgeren var favorit til at vinde vægtklassen.

 

”Det bliver et spændende stævne når vi den 3. juni 18 afholder Jysk-Fynsk Mesterskab i Fredericia Hallen”, udtaler formand for Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub Lasse SvaneWeimar, ”afholdelsen af Jysk-Fynsk Mesterskab kan blive et springbræt til et større stævne eksempelvis kunne det komme på tale at få et Danmarksmesterskab til Fredericia.”

 

Jysk-Fynske Mesterskaber starter kl. 9.00 og der bliver kæmpet på måtterne i Fredericia Idrætscenter hal 5 og 6 indtil ca. 16.00, der vil for tilskuerne blive mulighed for at se masser af rigtig god judo.