DanmarkC TV

Home FREDERICIA Julerock i Det Bruunske “Tøjhus”
Julerock i Det Bruunske “Tøjhus”

Julerock i Det Bruunske “Tøjhus”

0

JuleRock koncerten i det Bruunske pakhus tilbage i 2014 var en kæmpe succes. I 2015 er arrangøren forberedt på et stort rykind til JuleRock koncerten, og har flyttet koncerten til Tøjhuset i Fredericia.

julerockDen Fredericiask fødte og opvoksede guitarist – Søren Andersen – samlede 3. juledage 2014, en masse lokale musikere, der gennem de seneste årtier har prydet de lokale musikscener i Fredericia – til en ordentlig gensynsfest. Mange af de optrædende bands, var gået i opløsning – flere af dem for flere år siden end man kan tælle på hænder og fødder, men til lejligheden blev de samlet til en ordentlig gang julerock i Det Bruunske pakhus. Rygterne om koncerten spredte sig som en steppebrand, og kort tid efter at billetterne var sat til salg, kunne arrangøren melde alt udsolgt, og mange måtte gå forgæves, eller stå ude i kulden og se koncerten igennem Pakhusets vinduer. Anmelderne roste koncerten til skyerne.

FaceI 2015 har arrangøren valgt at starte forberedelserne noget tidligere, og allerede i august/september, blev billetterne til Julerock 2015 sat til salg. Igen skulle der ikke mange vejrtrækninger til, før at billetterne var revet væk, og det fik lederen af Det Bruunske pakhus, Helle Lillethorup  til at gå i tænkeboks.

JulerockEfter flere overvejelser og planlægning, kunne Helle Lillethorup for få dage siden annoncere, at årets julerock koncert er flyttet fra Det Bruunske pakhus – og ned til Tøjhuset i Gothersgade i Fredericia.

Det er planen, at pakhuset i 2016 permanent skal flyttes ned i Tøjhuset, da mange af de nuværende koncerter i Det Bruunske pakhus spilles for udsolgte døre. Ved flere af koncerterne har pakhuset måttet afvise adskillige forventningsfulde koncertgængere i døren, da der simpelthen ikke har været plads i lokalerne til at lukke flere ind.

Med JoleRock koncerten i Tøjhuset 3. jule dag, kan arrangøren dermed annoncere yderligere billetter til salg. Hvor pakhuset kan rumme under 200 betalende gæster, kan tøjhuset rumme over vet dobbelte. Faktisk kan tøjhuset rumme omkring 500 betalende gæster, og det giver travlhed ved billetautomaten på nettet. De netop frigivne ekstra billetter til JuleRock koncerten rives væk, og der er ifølge arrangøren kun et lille antal af de frigivne billetter tilbage.

JulerockSå skal du nå at have noget lokalmusisk historie i julen, så er det nok nu du skal beslutte dig.

Hvormange billetter der er tilbage og bestilling af samme, kan du orientere dig om på det Bruunske pakhus hjemmeside.

 

(Foto : Joan Barløse fotografi)