FREDERICIA

Julemarked med leg i

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

I Madsby Legepark byder julen på julemarked og masser af leg for hele familien – og så kan man møde julemanden

Kom i julehumør i Madsby Legepark, hvor legeparkens venner byder velkommen til det årlige julemarked. Julemarkedet åbner fredag den 28. november kl. 16.00 med Julemandens ankomst og gratis risengrød til alle og varer til søndag den 30. november.

”Vi håber, at mange børn vil tage nissehuen på og være med til at tage imod julemanden. Vi skal også danse rundt om juletræet, og så er der en god mulighed for at give julemanden sin ønskeseddel, så den skal man endelig tage med”, siger Kim Ekstrøm, der er souschef i Madsby Legeparken.

Julemarkedet i Madsby Legepark er gratis og har et helt særligt fokus på børn og børnefamilier med en række spændende og hyggelige aktiviteter. Få varme i kinderne til nisseløb og luft under kælken på legeparkens egen kælkebane. Hyg dig i et kæmpe telt, der er fyldt op med halm, sjove aktiviteter og konkurrencer og leg på den store sandlegeplads. Der er masser af muligheder for at tilbringe et par hyggelige timer i legeparken.

Igen i år er legeparkens træer og huse omkring Informationen iklædt hyggeligt julelys, og man kan også tage en tur i Madsby-juletoget, som kører rundt i legeparken. I Hus 2 kan man se et flot nisselandskab og nissetog, der tøffer rundt blandt alle nisserne og nyde sin egen medbragte mad. Der kan købes kaffe, varm kakao og kanelkage, hvis det skulle friste.

Julehumøret fortsætter

Legeparken fortsætter julehumøret med Julestue på alle hverdage mellem kl. 9.30 og kl. 13.00 fra mandag den 1. december til og med fredag den 19. december – dog undtagen fredag den 5. december. I Julestuen er der dukketeater med plads til ca. 40 personer pr. forestilling kl. 10.15 og kl. 11.30 i Hus 3. Som noget nyt i år kan man også bage småkager kl. 9.30 og kl. 11.00, som man kan tage med hjem og nyde resten af julen.

Tilmelding til begge aktiviteter anbefales på tlf.: 72 10 68 60 eller på madsbyparken@fredericia.dk .

Trekantområdets mindste borgere i legeparken

Julestuen er åben for alle, og Madsby Legepark har inviteret alle børnehaverne i Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart. Indtil videre har 600 børn meldt deres ankomst, men der er plads til flere. Kontakt Kim Ekstrøm, Souschef i Madsby Legepark, på tlf.: 72 10 68 65/22 78 94 88 eller via mail: kim.ekstrom@fredericia.dk for mere information.

Læs mere om juleløjerne i programmet på www.madsbylegepark.dk eller følg med på Legeparkens facebookside.