Bredstrup-Pjedsted

Julemanden tændte juletræet på Landsbytorvet i Bredstrup-Pjedsted

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det er ikke kun juleaften julemanden suser rundt og gør børn og voksne glade! Juletræer skal nemlig tændes af julemanden, synes reglen at være

Det har været en lang dag for børnene i Bredstrup-Pjedsted, for det var først kl. 16 det flotte juletræ skulle tændes. Og ikke nok med det: Godter i julemandens sæk var kun til artige børn, fremgår det at indbydelsen til børn og voksne i Bredstrup-Pjedsted. Artig er jo relativt, så alle børn der kunne, mødte forventningsfulde op.

De voksne blev nok en anelse overraskede, for der var også godteposer til dem – og så vidt DanmarkC TV erfarer var der ikke krav om, at de skulle have været artige i det år der snart er gået!

Før de velsmagende godter blev uddelt, skulle træet tændes, og naturligvis skulle der danses omkring træet, men så var den rette stemning også på plads.

Temperaturen holdt sig på 1 grad, men DMI oplyser at der er en svag vind der gør, at det føles som minus 3 grader. Derfor var det velkomment, at der var lune æbleskiver og kakao at varme sig på.

Bag arrangementet, der samlede omkring 200 beboere, stod Beboerforeningen i Bredstrup-Pjedsted.