FREDERICIA

Julemanden og Voice Junior vinder deler scenen

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Den nykårede vinder fra TV2’s sangkonkurrence Voice Junior, Aland Mustafa hyldes på fredag d. 28. november i Fredericia i forbindelse med den årlige modtagelse af julemanden

Så er det kun ganske få dage til, at julemanden ankommer til Gl. Havn (kaj 8) i Fredericia, hvor borgmester Jacob Bjerregaard og Citychef Maj-Britt Reibke Thorsen står klar til at tage imod kl. 16.30. Sammen med 6. Juli Garden og de fremmødte vil de fortsætte i optog til Rådhuspladsen, hvor julemanden vil tænde lysene på juletræet og byens julebelysning.

Som noget helt særligt i år deler julemanden scenen med den nykårede vinder af TV2’s sangkonkurrence Voice Junior, Aland. Han vil synge et par af de numre, som han har optrådt med i programmet, akkompagneret af et band af musiklærere fra Ullerup Bæk Skolen, hvor Aland går i skole.

”Jeg har fået rigtig mange henvendelser fra borgere, der vil høre, hvornår de får en chance for at hylde Aland for hans fantastiske præstation. Det har vi arbejdet på højtryk for, og så er det jo perfekt, at vi kan gøre det, når vi er samlet for at tage imod julemanden”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Julemanden og julemor og deres julehjælpere vil dele slik ud til børn og barnlige sjæle, og der er mulighed for at få en lille snak med julemanden om julegaveønskerne i år, inden turen slutter på Axeltorv.