FREDERICIA

JOBCENTERET HJÆLPER MEDARBEJDERE I JOB – FØR DE BLIVER LEDIGE

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Jobcenter Fredericia hjælper de opsagte medarbejdere på DKraastoffer hurtigt videre i nyt job

 

Jobcenter Fredericia har gennem det seneste år hjulpet 9 ledige fredericianere i arbejde hos DKraastoffer i Erritsø. Derfor var det ekstra ærgerligt, da jobkonsulent Lars Sørensen fik besked om, at virksomheden måtte opsige alle medarbejdere

 

”Dkraastoffer er en rigtig god virksomhed, som har ansat mange af vores ufaglærte langtidsledige. Jeg ville nødig se de medarbejdere ledige igen, så vi fik hurtigt lavet et match mellem de ledige og virksomheder, der manglede arbejdskraft” fortæller Lars Sørensen.

 

Ud af de 15 opsagte har jobcentret fået fire medarbejdere i nye job i deres opsigelsesperiode. De resterende medarbejdere har aftaler med et vikarbureau efter princippet ”try & hire”, hvor der er fast arbejde i vente. Ud over det er tre af de afskedigede startet på gaffeltruckkursus på deres 1. ledighedsdag.

 

”Vi har gennem jobcenterets virksomhedsservice fået ansat gode medarbejdere, som vi nu desværre må afskedige igen. Jeg er rigtig glad for, at vores tidligere medarbejdere bliver hjulpet videre til nye jobs”, siger Bo Sørensen, fabrikschef hos DKraastoffer.

 

Lars Sørensen er ansat i jobcenterets virksomhedsservice og er en af fire medarbejdere, som tilbyder gratis rekrutteringsservice til alle virksomheder. Jobcenteret finder kandidater, der opfylder de behov, arbejdsgiverne har for arbejdskraft.

 

”Virksomhedsservice står til rådighed for alle de arbejdsgivere, der vil benytte rekrutteringsservice. Samarbejdet med DKraastoffer et godt eksempel på, hvordan jobcenteret hjælper både ledige, opsagte medarbejdere og virksomheder”, fortæller teamchef Søren Nøhr Andresen.

 

Virksomheder, der mangler arbejdskraft, eller står overfor at skulle afskedige et større antal medarbejdere, kan ringe til virksomhedsservices hotline på 7211 3699. Der sidder virksomhedskonsulenterne parat til at hjælpe.