Home LOKALSPORT Jesper Houmark forlænger med Fredericia Håndboldklub
Jesper Houmark forlænger med Fredericia Håndboldklub

Jesper Houmark forlænger med Fredericia Håndboldklub

0

Jesper Houmark forlænger med Fredericia Håndboldklub

Jesper Houmark har underskrevet en toårig kontrakt med Fredericia Håndboldklubs 1. Divisionsherrer, hvor han bliver cheftræner. Som assistent får han den rutinerede Ole Damgaard, der tidligere har stået i spidsen for HC Midtjyllands herrer, da de ryk- kede op i ligaen i 2010. Samtidig stopper Ole Bruun Andersen som cheftræner for 1. Divisionsherrerne, når 2016/17-sæsonen slutter.

”Jeg er glad for mine tre år i Fredericia Håndklub. Det har været en fantastisk rejse med klubben, HK Ultras og spillerne. Vi har udviklet en træningskultur, hvor der i dag er godt 30 seniorspillere, derudover har vi flere oprykninger på CV’et i seniorrækken, det er jeg ekstremt stolt over, ” fortæller Ole Bruun Andersen.

”Vi er taknemmelig for det arbejde, som vores nuværende cheftræner gennem tre år, Ole Bruun Andersen har udført for Fredericia Håndboldklub. Ole har sammen med holdet stået i spidsen for to oprykninger, hvilket taler for sig selv. Det skylder vi Ole en stor tak for,” siger formand Bent Jensen og fortsætter:

”Vi har valgt at fortsætte de næste to år med Jesper Houmark på cheftrænerposten. Vi hentede Jesper Houmark til klubben i år, fordi han kommer med et solidt hånd- boldnetværk og en stor erfaring i at udvikle spillere. Som mange ved, arbejder vi med en ambitiøs 2020-plan, hvor vi vil udvikle egne talenter til vores seniorhold. Matchet mellem Jesper og Fredericia HK i en fremadrettet plan er derfor perfekt. Vi får endvidere mulighed for at koble en meget dygtig og erfaren trænerkollega, i form af Ole Damgaard til teamet. Ole Damgaard vandt Europa Cuppen med Ikast Bor- dings ligadamer og rykkede senere HC Midtjylland op i ligaen.”

”Jeg glæder mig til at arbejde videre med Fredericia Håndboldklubs store 2020- projekt. Jeg har mødt en særdeles seriøs og viljestærk traditionsklub, hvis hjerte indædt banker for at vende tilbage blandt de bedste håndboldklubber i landet, ved hjælp af et rodfæstet ungdomsarbejde, som skal blomstre i seniorafdelingen. Jeg tror på, at hårdt arbejde, strategi og masser af timer i hallerne kan løfte klubbens drømme og jeg er stolt og beæret over, at klubben har valgt mig som cheftræner,” udtaler Jesper Houmark.

Siden 2010 har Ole Damgaard været forstander på Vejle Idrætshøjskole. Han har sideløbende været talenttræner for Dansk Håndboldforbund på herresiden. Det er et scoop, at han har fået lysten tilbage til at være klubtræner igen.

”Vi er glade for, at Ole Damgaard har fået lysten til at være klubtræner igen. Han har et imponerende CV, og der er ingen tvivl om, at såvel spillere som klub vil kunne drage stor nytte af Ole Damgaards store erfaring. Det er et scoop”, udtaler Bent Jensen.

”Det har været interessant at følge Fredericia Håndboldsklubs udvikling i de seneste år. Det har faktisk været ganske imponerende at følge alt fra ungdoms- til senior- hold. Derfor kunne jeg heller ikke sige nej til at blive en del af projektet, som jeg finder for et af de mest spændende i dansk håndbold i disse år”, udtaler Ole Dam- gaard.