Læserdebat

Jeg er sku min egen

Poul Rand, Spidskandidat Liberal Alliance, Liste i, har startet en debat om at stå ved sig selv

Fri og ubunden er vi i Liberal Alliance, ingen politiske venner man skal være bange for. I Liberal Alliance passer pris og kvalitet.

Vi har masser af gode varer på hylden og vi holder selvfølgelig hvad vi lover.

Vi har grundet et civilt arbejde ikke haft samme muligheder som de politikere der lever af politik, og de der har mulighed igennem deres ofte offentlige jobs at være på gaden og møde borgerne løbende.

I dag, dagen før valget ingen undtagelse, vi skal på arbejde.

En tak til Jer der stoppede og talte med os og især i der stemmer på Liberal Alliance.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv