FREDERICIA

Jazz og roser på Bymuseet

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Nyd jazz under kastanjen og duften af roser i haven på Bymuseet i Fredericia

Jazz under Kastanjen

I samarbejde med Fredericia Jazzklub inviterer Bymuseet til det traditionsrige arrangement: Jazz under kastanjen med Tuxedo Jazzband søndag den 29. juni kl. 14-16.30. De idylliske bindingsværksbygninger indbyder til at slå sig ned, nyde musikken og måske en forfriskning, som sælges på stedet. Arrangementet er gratis og som regel godt besøgt, så tag derfor gerne en stol med, så du er sikret en siddeplads.

Jazz under Kastanjen er et af de første arrangementer som led i de følgende dages lange række af blues- og jazz-koncerter, der er del af 6. Juli Jazz- og Bluesfestival og 6. Juli-Dagene i fæstningsbyen.

Der er også gratis adgang til Bymuseet.

 Højsæson i rosenhaven

Rosenhaven på Bymuseet dufter vidunderligt på denne tid af året. Det fejrer Museerne i Fredericia med Rosens Dag søndag 29. juni kl. 10-15 med et spændende program for hele familien. Der vil være forskellige konkurrencer – du kan bl.a. være med til rosenkonkurrencen med spørgsmål om roser eller en fotokonkurrence, som kårer det flotteste foto af roserne i haven. Få også en gratis folder om havens roser og se tilbud på rosenhæftet i museumsbutikken.

Du kan også tegne og male roser med kunstneren Dorthe Christensen som vejleder og få rosensmagsprøver med i prisen. Museets rosengartner Kirsten Øbro fortæller om de historiske roser, deres oprindelse, dufte og pasning.

Læs mere om Rosens Dag på Museerne i Fredericias hjemmeside www.fredericiahistorie.dk