Kort Nyt

Jagten på Danmarks sødeste kassemedarbejder er i gang

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Jagten på Danmarks sødeste kassemedarbejder er i gang

Ugebladet Hjemmet slår endnu engang et slag for at hædre hverdagens helte i supermarkederne landet over. Frem til den 5. februar 2024 kan danskere fra alle hjørner af landet nominere deres favorit til titlen som Danmarks sødeste kassedame eller kassemand.

En tradition med stor opbakning
Kampagnen, der er blevet en årlig tradition, gav sidste år anledning til 995 nomineringer, hvor hele 350 forskellige kassemedarbejdere blev indstillet. Dette beviser den store værdi og anerkendelse, som kunderne lægger i de ansatte i supermarkedernes kasseområder.

Sådan deltager du
For at nominere en kassemedarbejder, skal man indsende en beskrivelse til Hjemmets redaktion, hvor man forklarer, hvorfor netop denne person fortjener at blive hædret. Det er en unik mulighed for at vise taknemmelighed overfor de kassemedarbejdere, som gør hverdagen lidt sødere.

Et skulderklap til hverdagens helte
Marianne Gram, chefredaktør for Hjemmet, understreger vigtigheden af at hylde hverdagens helte. “Det er imponerende, hvor mange der har taget sig tid til at hylde hverdagens helte. Vi håber, at kunderne også i år vil hjælpe os med at finde Danmarks sødeste kassedame. Der findes masser af kassedamer derude, der gør en ekstra indsats i hverdagen, og læserne og kunderne kan hjælpe os med at finde dem,” siger hun.

En landsdækkende indsats
Hjemmet opfordrer alle til at kigge i deres lokale supermarkeder og nominere dem, der fortjener en særlig anerkendelse. Med dette initiativ ønsker Hjemmet at skabe en følelse af fællesskab og taknemmelighed i hele Danmark.