DanmarkC TV

Home FREDERICIA Invitation til TEST PILOT på Ungdommens Hus
Invitation til TEST PILOT på Ungdommens Hus

Invitation til TEST PILOT på Ungdommens Hus

0

Invitation til TEST PILOT på Ungdommens Hus

LydPaletten er en nystartet organisation på Ungdommens Hus i Fredericia. Formålet er, at fremme det rytmiske musikliv i trekantområdet med fokus på improvisation.

I samarbejde med Ungdommens Hus afholder LydPaletten en række gratis Improvisations Workshops “TEST PILOT” for børn og unge.

Vi afholder den anden TEST PILOT på lørdag d. 4. februar fra 12.00 -17.00 Alle interesserede indenfor fra kl. 16.15 til koncert og kage.

TEST PILOT er et udspring af den Pop Pilot camp, som havde til huse i Ungdommens Hus i efterårsferien i 2016. Blandt deltagerne på TEST PILOT på lørdag medvirker derfor flere af piger fra POP-Pilot camp i efterårsferien.

 

Hvem er LYDPALLETTEN og hvad kan vi?

LydPaletten er startet op af Nana Pi, som er tenor saxofonist, komponist og dirigent, og som hovedsageligt abejder inden for den eksperimenterende jazz scene.

Ud over TEST PILOT tilbyder LydPaletten også undervisning og arrangerer forskellige events i samarbejde med Ungdommens Hus og Tøjhuset. Såsom IMPRO søndag, workshops og JAZZ JAM.

LydPaletten benytter sig hovedsagligt af “Extemporize” som er et musiktegnesprog, der giver deltagerne en ramme at udtrykke sig indenfor.

 

Link til musiktegnesproget Extemporize:

https://www.youtube.com/watch?v=-xrxAB3mmZA

I kan læse mere om LydPaletten’s forskellige events og undervisningstilbud på:

https://www.facebook.com/LydPaletten