FREDERICIA

Investerer igen i Taulov: PFA udvider nu massivt i Danmark

Siden 2013 har PFA tjent ca. 2,5 mia. kr. til sine kunder på at bygge og udleje ejendomme til lager, varefragt og e-handel

Nu udvider PFA’s sit danske logistikcenter i Fredericia for tredje gang på knap to år for at imødekomme den store efterspørgsel.

Stor udvidelse på vej i Danmark

I 2017 investerede PFA sammen ADP A/S i logistikcenteret Taulov Dry Port, som ligger ved Fredericia Havn. I dag er der opført 100.000 m2 og en samlet udvidelse på 100.000 m2 er tidligere blevet annonceret og vil stå klar i løbet af 2023. Ejendommene er udlejet til virksomheder som Mærsk, DLG, Salling Group, Bestseller, Elgiganten og FSG Foods. 

I dag kan PFA annoncere endnu en udvidelse på 85.000 m2, der skal stå klar i starten af 2024.

”Taulov Dry Port har på alle måder indtaget en førerposition. Vi har et stærkt udlejningskoncept, og Taulov Dry Port ligger i ét af Danmarks største transportknudepunkter med nem adgang til motorvejsnettet, jernbanen, Billund Lufthavn og Fredericia Havn. Siden de første kvadratmeter blev indviet, har vi oplevet overvældende interesse fra virksomheder, og vi forventer, at den nye udvidelse på 85.000 kvm vil være udlejet, inden den står færdigbygget,” siger Michael Bruhn. 

PFA er Danmarks største kommercielle pensionsselskab med 1,3 mio. kunder og 620 mia. kr. under forvaltning. PFA har en målsætning om at reducere CO2-udledningen fra børsnoterede aktier, ejendomme og kreditobligationer med 29 procent inden udgangen 2025.