BØGESKOV

Indvielse af Padel tennisbane i Bøgeskov: “En drøm bliver til virkelighed”

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Bøgeskov: Lørdag blev den længe ventede Padel tennisbane ved Bøgeskovhallen indviet af TGI

Denne nytilkomne sportsfacilitet er blevet realiseret takket være fondsmidler og en dedikeret indsats fra flere involverede. Efter næsten to års ventetid blev den røde snor klippet, og banen blev officielt åbnet. Nu kan lokalbefolkningen se frem til spændende padel tenniskampe og aktive timer på banen.

Padel tennisbanen i Bøgeskov har været et stort ønske for mange i området, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Banen er resultatet af en målrettet indsats fra lokale interessenter og entusiaster, der har arbejdet sammen for at skabe dette nye sportsanlæg. Fondsmidler har været en vigtig ressource i finansieringen af projektet, og den lokale opbakning har været afgørende for at gøre det muligt. I alt er der rejst i omegnen af 500.000 kr. til projektet.

For at gøre brugen af banen så let som muligt, vil det være muligt at booke tider online. Dette giver sportsentusiaster og padletenniselskere fleksibilitet og sikrer, at banen kan udnyttes optimalt. Derudover vil der være særlige medlemskabsfordele for familier, der ønsker at deltage i denne populære sportsgren.

Lørdag vil DanmarkC TV bringe et tv-indslag fra indvielsen, hvor seerne kan få et indblik i begivenheden og mærke begejstringen blandt de fremmødte. Dette indslag vil ikke kun fejre den nye padel tennisbane, men det vil også vise det stærke fællesskab og engagement, der har været afgørende for at gøre projektet til en succes.

Indvielsen af Padel tennisbanen i Bøgeskov markerer en vigtig milepæl for sportsentusiaster i området. Nu kan de glæde sig over en moderne facilitet, der vil skabe nye muligheder for rekreation, træning og konkurrence. Padel tennis er en spændende sport, der kombinerer elementer fra tennis og padel, og det tilbyder en sjov og udfordrende oplevelse for spillere i alle aldre og niveauer.