FREDERICIA

INDSTIL DIN LOKALE BØRNEFORKÆMPER

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Du eller din forening kan nå, at indsende forslag til Årets Børneforkæmper i Fredericia. Deadline er onsdag den 12. november 2014.
Den 20. november fylder FN´s børnekonvention 25 år. I Fredericia markeres det med udnævnelse af årets børneforkæmper. Red Barnets lokalforening har taget initiativet til at markere konventionens fødselsdag på denne måde.

– Red Barnet Fredericia, vil gerne have hele lokalsamfundet engageret i at nominere kandidater på Facebook til at modtage prisen. Vi søger en person, som har gjort noget særligt for børns trivsel, sikkerhed, tryghed og udvikling i vores område, en person som måske har gjort noget særligt i forhold til integration og inklusion af børn lokalt eller har været med til at børn er blevet hørt og inddraget i beslutninger. Det kan være en frivillig fra foreningslivet, en lærer, pædagog eller anden fagperson, en politiker eller en elevrådsformand.
Red Barnet Fredericia har fået et par forsalg og et par stykker er på vej, men vi vil også gerne have dig eller din kandidat med.
Red Barnet i Fredericia har oprettet en Facebook side, som hedder
Årets Børneforkæmper i Fredericia
Så vent ikke for længe.
PS den 20. november afslører Red Barnet Fredericia navnet på ”Årets Børne Forkæmper ” i Fredericia i Rådhus Salen klokken 16.00