Home FREDERICIA Idræt i dagtimerne udvider medarbejderstaben
Idræt i dagtimerne udvider medarbejderstaben

Idræt i dagtimerne udvider medarbejderstaben

0

Fra 1. august vil Katrine Møller være det et nye ansigt blandt medarbejderne hos Idræt i dagtimerne (IID).

Katrine Møller er cand.scient i Idræt og Sundhed, og har stor erfaring i arbejdet med borgere i alderen fra 0-90 år – både i foreningslivet, som underviser og i tidligere job, hvor hun senest har været Breddechef i Silkeborg Svømmeklub. 

”Katrine Møllers primære opgave vil være som tovholder for IID’s Lær at tackle-kurser, men Katrine vil også være at finde på kontoret og som instruktør på flere af IID’s nuværende og kommende aktiviteter.

Lær at Tacklekurserne henvender sig til borgere med forskellige udfordringer, der kan være angst og depression, kroniske smerter eller hverdagen som pårørende”, fortæller IID’s daglige leder, Tony Brazil. ”Jobbet kræver stor viden og indsigt i de forskellige problemstillinger, som disse borgere har. Netop det har Katrine via sin uddannelse og erfaringer fra tidligere job, der også har givet stor indsigt i arbejdet med frivillige. Lær at tacklekurserne og mange af vores øvrige aktiviteter varetages nemlig af frivillige, så det passer perfekt”, tilføjer Tony Brazil.

Katrine Møller fortæller selv, at hun er opvokset i idrætsforeningernes aktive og mangfoldige fællesskaber, og at hun selv har bidraget som frivillig i mange sammenhænge. Katrine har i sin studietid forsket i frivillighed i idrætsforeninger, og kender netop vigtigheden og værdien af frivillige, som IID har små 70 gode og aktive af.

”Med Katrine Møller i vores medarbejderstab er vi endnu bedre rustet til at komme med nye spændende tiltag til vores medlemmer i IID, da Katrine har stor erfaring og har posen fuld af gode ideer med sig – også på dette område”, siger Tony Brazil

Rigtig mange ønskede at være den nye “Ildsjæl med hjerte, fleksibilitet og kreativitet til idræts- og koordinatorfunktion”.

”Hele 55 ansøgere, havde vi fået”, fortæller bestyrelsesformand Hanne Lumby, og fortsætter: ”Langt de fleste ansøgere var kompetente til jobbet, så det var en svær opgave, vi kom på. Men efter en lang og grundig proces var et enigt ansættelsesudvalg ikke i tvivl om, at Katrine Møller var den helt rigtige til jobbetI IID. Vi glæder os til samarbejdet med Katrine Møller.” Hanne Lumby slutter med at konstatere: ”Det bliver så godt for vores brugere både på Lær at tacklekurserne og for vores mange aktive medlemmer i Idræt i dagtimerne.”