DanmarkC TV

Home Læserdebat HVORNÅR FÅR VI SVAR I LEDELSESSAGERNE?
HVORNÅR FÅR VI SVAR I LEDELSESSAGERNE?

HVORNÅR FÅR VI SVAR I LEDELSESSAGERNE?


De seneste uger har der været daglige gisninger, kommentarer og analyser af den politiske situation i Fredericias byråd på baggrund af borgmestersagen. 

Venstre har været på banen med negativt ladede betragtninger om, at Fredericias kommunale topfolk ikke selv finder det værd at være bosiddende i Fredericia, hvilket jo ikke er nogen god reklame for Byrådets bosætningsstrategi og formentlig også årsag til, at nogle kommunale topfolk ind imellem har en noget teoretiske indsigt i  problemerne.

Det vækker dog undren, at man ikke har benyttet de seneste otte år til at gøre noget ved fænomenet, der bestemt ikke er af nyere dato. Venstres borgmesterkandidat forkynder i et interview, at så frem  han skulle blive valgt til borgmester, vil han arbejde for åbenhed og transparens – halløj! det er da et nybrud.

Tør man håbe på initiativer til en uvildig advokatundersøgelse af Fredericia Teaters konkurs? – Nu man er i gang.

Økonomiudvalget har på et møde mandag d. 11. januar besluttet, at udvide den advokatundersøgelse, der blev sat i gang før jul “til også at omfatte interview med relevante parter i sagen.” SF finder det godt og nødvendigt, at man vælger at sætte grundigt ind for at komme ordentligt til bunds i sagen eller sagerne. 

Lige så vigtigt er det, at der sættes hårdt ind på at få undersøgelserne færdige hurtigst muligt, samt at man er parate til at være åben over for offentligheden om resultatet af undersøgelsen, således at denne elendige sag kan afsluttes, og vi kan komme i gang med at tale politik frem for skandaler igen, inden byens omdømme lider alt for stor skade rundt i landet.

Det må siges, at være en tung og træls opgave vores nye borgmester Steen Wrist har påtaget sig. Vi håber han må lykkes med det.

Connie Maybrith Jørgensen         Sune Nørgaard Jakobsen

Byrådskandidat                             Spidskandidat for SF Fredericia

Formand for SF Fredericia.