Læserdebat

Hvis din mekanikker laver en fejl på din bil, kører du straks tilbage for at få fejlen rettet

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia, Spidskandidat liberal Alliance, har startet en debat omkring kommunalvalget

Hvis din mekanikker laver en fejl på din bil, kører du straks tilbage for at få fejlen rettet, dette sker selvfølgelig uden beregning. I et værksted er det ofte den samme, der har overset/lavet fejlen der kommer til at lave det om, så denne kan lære af det.

Laver sammen person gentagende fejl er der ofte en fyreseddel forude.

Tør de gode vælgere i Fredericia kommune lade de samme politikere rette op få de fejl der er lavet i de foregående 8 år?

Vi i Liberal Alliance har flere gode grunde til at sige et stort NEJ.

Der har været så alvorlige svigt i dømmekraft, overblik og evne til at sætte sig ind i sagerne, at det må være et ”no go” at lade den samme besætning forsøge at sejle Fredericia Kommune i sikker havn.

Det er ikke kun skandalesagerne, der skal rettes op på. De mange undskyldninger og selvmodsigelser fra de siddende politikere er skræmmende.

De glemmer, at de fleste ting er vedtaget i enighed og så må vælgerne også kunne forvente, at de har sat sig ind i tingene før en afstemning.

Manglende økonomisk realitetsfornemmelse og rapporteringsevne, hos kommunalt udpegede bestyrelsesmedlemmer skriger til himlen og gør, at de siddende byrødder trænger til at komme til genoptræning på et rigtigt arbejdsmarked igen. Hvis de da evner dette.

Ja, det er nemt at sidde på sidelinjen og skælde og smælde. MEN i Liberal Alliance er vi klar over, at der skal bruges mere end 20 timer ugentligt på at sætte sig ind i tingene i byrådet, og vi er klar til at lægge de påkrævede arbejdstimer i opgaven og vi har evnerne.

Erhvervslivet i Fredericia Kommune er bedre tjent med en liberal ledelse end en 3F ledelse, det samme gælder sundheds- og plejesektoren, dagtilbud, folkeskoler og fritidstilbud, der sætter børn og unge i fokus samt de andre kommunale kerneopgaver der skal løses.

Så må vi se hvad der er råderum til på de periferiske ikke direkte kommunale opgaver eller om skatten skal/kan sænkes.

Liberal Alliance har ikke noget imod den siddende borgmester, blot mener vi i Liberal Alliance, at vi kan gøre det endnu bedre med nytænkning og rette borgerligt flertal.

På Liberal Alliance’s facebook side ses flere af de tiltag vi vil igangsætte.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv