Home FREDERICIA Hvem synes du skal overraskes med en flot buket blomster?
Hvem synes du skal overraskes med en flot buket blomster?

Hvem synes du skal overraskes med en flot buket blomster?

0

Lørdag den 5.juni kører DanmarkC TV rundt i Fredericia, og besøger nogle af de personer der har gjort en forskel for et menneske med kræft. I hånden har vi en flot buket blomster. Kender du en der har fortjent et besøg?

(Opdatering: Tak for de overvældende mange henvendelser vi har fået, omkring buketter. Vi har nu udvalgt de otte personer der får besøg af et kamerahold, lørdag d.5. juni 2021. Følg med på tv og de sociale medier, når DanmarkC TV sender “Stafet for livet” DIREKTE – lørdag den 5. juni 2021, fra klokken 10:00 – 22:15)

Lørdag den 5. juni 2021, afholdes “Stafet for livet”, i en noget anderledes form, end den vi kender.

I stedet for at afholde stafetten på Erritsø Fællesskoles sportsplads, foregår stafetten flere steder i Fredericia – i private haver og på offentlige pladser.

DanmarkC TV sender DIREKTE fra hele dagen – fra starten klokken 09.45 og indtil lysposerne tændes klokken 22.00. Udsendelsen sendes på DanmarkC TV´s 24-timers kanal på Yousee kabeltv, samt web-tv (www.danmarkc.tv) og ikke mindst på facebook og youtube.

Vi besøger de mange tilmeldte stafethold i løbet af dagen, og du kan se det hele på dit tv, din tablet og din mobiltelefon.

Kender du en der har fortjent en flot buket blomster?

Undervejs i den over 12 timer lange udsendelse, kører et tv-hold forbi nogle af de fredericianere, der har gjort en forskel for andre. Foran rullende livekameraer, vil buketterne blive overrakt til nogle af dem, der har fortjent et skulderklap af de helt store.

Det kan også være en person du kender der har haft kræft, som du gerne vil glæde med en buket blomster – som symbol på overvindelse af den nok sværeste sygdom – kræft.

ALLE tilmeldinger SKAL foregå via email

Da der er tale om et overraskelsesbesøg, er det vigtigt, at du skriver direkte til os på redaktionen via mail. Derved kan vi kommunikere uden at det bliver afsløret, hvor vi uanmeldt dukker op med en flot buket blomster.

Her er hvad du gør: Send os en mail, med dine oplysninger og kontaktinformationer, samt en beskrivelse af, hvorfor du mener, at lige netop den person du tilmelder skal have en flot buket blomster. Så vender vi tilbage til dig, og aftaler nærmere, hvis din historie bliver udvalgt.

Tilmeld din historie her : tv@danmarkc.tv

Kontakt os for nærmere spørgsmål på: 60157240

Vær med til at sprede budskabet. Del artiklen i dit netværk og vær med til at skabe fokus på Kræftens bekæmpelse.

Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV og via facebook!

Læs nyhederne mens de sker – på www.DanmarkC.TV