DanmarkC TV

Home FREDERICIA Hundeskolen: Ny programserie
Hundeskolen: Ny programserie

Hundeskolen: Ny programserie

0

Hundeskolen: Ny programserie

Vibeke Lindberg, som er en af mange trænere på Hundeskolen Kreds 70 i Fredericia, er en af de trænere man kan følge i Hundeskole-serien, hvor de træner hundeejere’s hunde og små hvalpe, såsom hvalpen Manse, som blot er 5 måneder og har været på hvalpeholdet i 3 måneder nu.

I det første afsnit får man et kort indblik i hvordan Vibeke træner Manse. I afsnittet fortæller Gitte Friis hvad de starter med på hvalpeholdet, som er klikke-træningen, som har til formål at træne hvalpen på en rolig måde, da hvalpe ikke skal dyrke motion i store mængder de første måneder.

I hvalpetræningen slutter træneren altid af med indkald, som træneren Gitte Friis også udtaler; “Alle folk vil gerne have, at deres hund kommer når man beder den om det.”

Kreds 70 i Fredericia tilbyder et træningsprogram der er alsidig, derudover tilbyder de dig og din hund brugs-, udstillings-, familiehunde-, hvalpe- og agilitytræning. Kreds 70 lægger meget vægt på, at deres klub er et rart sted at være, ikke kun for hunden, men også for de medlemmer der er med til at træne deres hund.

Følg med hver tirsdag, hvor DanmarkC TV viser et nyt afsnit af Hundeskolen. Hvor man kan følge med i hvordan de forskellige trænere træner de forskellige hundeejere’s hunde.