Home SAMFUND HTX LILLEBÆLT STARTEDE SKOLEÅRET I NYE LOKALER
HTX LILLEBÆLT STARTEDE SKOLEÅRET I NYE LOKALER

HTX LILLEBÆLT STARTEDE SKOLEÅRET I NYE LOKALER

0

For godt et år siden, tog HTX Lillebælt første spadestik til et nyt HTX gymnasium i Erritsø – I dag var der den første undervisning i lokalerne

I sommeren 2018 tog HTX Lillebælt første spadestik til et nyt og tidssvarende gymnasium – ved EUC Lillebælt på Teknikervej i Erritsø.

Håndværkerne arbejdede hårdt og målrettet, for at gymnasiet kunne stå klar til studiestart 12. august 2019, og håndværkerne var da også foran tidsplanen til indtil for 14 dage siden. Et skybrud afslørede at vand kunne trænge ind i bygningen via glasdøren ved gymnasiets hovedindgang. Resultatet blev flere hundrede liter vand i bygningens aula.

Håndværkere og entreprenører arbejder nu på at sikre at en lignende situation ikke kan gentage sig, alt imens at nye og igangværende HTX elever i dag kunne tage det nye gymnasium i brug.

Årgang 2019 var de første studerende der kunne indtage teorilokaler i det nye HTX gymnasium, der endnu mangler det sidste finish efter vandskaden i forbindelse med skybruddet i forrige uge.

Også  ledelse, lærere og tutorerne fra 2. og 3. årgang var i dag officielt med  åbne døren til det nye og flotte gymnasium. (Foto : HTX Lillebælt)