Kort Nyt

Hot Chip Challenge tilbagekaldt

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Hot Chip Challenge, tilbagekaldes fordi det er krydret med en af verdens stærkeste chilier og indholdet af capsaicin derfor er meget højt

Produktet er solgt ved Kiosker, Tankstationer og Specialforetninger i hele landet samt via Netbutikker.

DanKonfekt ApS tilbagekalder Hot Chip Challenge, fordi det er krydret med en af verdens stærkeste chilier og indholdet af capsaicin derfor er meget højt.
Har du produktet, bør du kassere det eller levere det tilbage til butikken, hvor det er købt, oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Hvilken fødevare tilbagekaldes
Hot Chip Challenge 
Nettovægt: 3 g
Alle bedst før datoer

Hvor er produktet solgt
Kiosker, Tankstationer og Specialforetninger i hele landet samt via Netbutikker.

Hvorfor tilbagekaldes produktet
Produktet er krydret med en af verdens stærkeste chilier. De skadelige effekter ved at spise meget stærk chili eller chiliprodukter er bl.a. irritation af slimhinder, kvalme, opkastning og voldsomt forhøjet blodtryk, som i værste fald kan være livstruende. 

Billede af det tilbagekaldte produkt. Foto: Fødevarestyrelsen

Hvad skal du gøre som forbruger
Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det. 

Har dit barn spist stærk chili uden akutte forgiftningssymptomer, er der dog ingen grund til bekymring. Hvis dit barn viser akutte symptomer lige efter at have spist chiliprodukter som Hot Chip Challenge, kan du kontakte Giftlinjen på tlf. 82 12 12 12

Hvem tilbagekalder produktet
DanKonfekt ApS
Anelystparken 37B
8381 Tilst