FREDERICIA

Hjerteforeningen i Fredericia inviterede til foredrag med Bodil Jørgensen

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Bodil Jørgensen holdt foredrag arrangeret af Hjerteforeningen

Onsdag den 8. november 2023 var en særlig aften for Hjerteforeningen i Fredericia, da de bød velkommen til et inspirerende foredrag ved den anerkendte skuespiller Bodil Jørgensen, der også fungerer som ambassadør for Hjerteforeningen.

Bodil Jørgensen har selv haft hjertesygdom tæt på livet, i 1996 blev hun mor til Johannes, der blev født med et for stort hjerte, han fik en operation kort tid efter fødslen, som heldigvis gik godt.

Men hun kunne godt mærke at hun manglede nogen at tale med om sønnens sygdom efterfølgende.

Siden er hun selv blevet ambassadør for Hjerteforeningen, som står bag Børnehjertelinjen, som netop er et særligt rådgivningstilbud til hjertebørn og deres forældre.

Bodil Jørgensen fortalte under foredraget om sit righoldige liv og karriere. Bl.a. om dramatiske begivenheder som passager i den store togulykke ved Sorø i 1988 og senest ulykken i forbindelse med en filmoptagelse, der nær havde kostet hende livet. 

Arrangementet fandt sted i Seniorhuset I. P. Schmidt og tiltrak lokale borgere, hjertesundhedsinteresserede og beundrere af Bodil Jørgensens imponerende karriere.

Lørdag den 11. november kan du se et indslag fra foredraget her på hjemmesiden og på dit TV – på DanmarkC TV.

Bodil Jørgensen holdte foredrag på Seniorhuset I.P. Schmidt arrangeret af Hjerteforeningen. Foto: DanmarkC TV