Home FREDERICIA Hjemløse og misbrugere har designet og bygget møbler til TV-studie
Hjemløse og misbrugere har designet og bygget møbler til TV-studie

Hjemløse og misbrugere har designet og bygget møbler til TV-studie

0

De findes i hver en by – Psykisk syge, misbrugere og hjemløse borgere der har en historie som de færreste kunne forestille sig. Ofte har de svært ved at overskue dagen, hvordan de finder penge til det næste måltid og hvor de finder ly for natten.

I Fredericia bor Forstander for Blå Kors Center Syd – René Boye Knudsen og han ved om nogen hvad der skal til, for at få hjemløse tilbage til det liv de så brændende ønsker sig.

På Blå Kors Center Syd kan hjemløse tage ophold under §110, og her står et team af socialpædagoger og social- og sundhedsfagligt personale klar, til at hjælpe dem til at opnå deres drøm og det liv de så brændende ønske sig.

En del af vejen tilbage til samfundet, går gennem jobprøvning, i samarbejde med jobcentrene i de byer de hjemløse har hjemstavn i og det foregår blandt andet i 4PLUS – en socialøkonomisk virksomhed under Blå Kors Center Syd.

Blå Kors Center Syd – set fra oven

I forbindelse med en ny programrække på DanmarkC TV, var tv-stationen på jagt efter studiemøbler med et helt særligt udtryk og historie og dem fandt vi hos de udsatte der arbejder i 4PLUS.

Her fik DanmarkC TV tegnet og produceret vores nye studiemøbler af tidligere hjemløse, tidligere misbrugere og psykisk syge, der kæmper sig tilbage til det liv, de så brændende ønsker sig. Samtidig støttede DanmarkC TV med bestillingen, et rigtig godt formål, der er med til at bane vejen for psykisk syge, hjemløse og misbrugere, der gerne vil tilbage til et liv, med en tryg base og et arbejde – som mange danskere tager for givet.

Se tv-indslaget nedenfor.