FREDERICIA

Hjælpemidler og Kommunikation samles i sundhedshuset

Resten af Hjælpemidler og Kommunikation flytter ind på Fredericia Sundhedshus

En del af Hjælpemidler og Kommunikation er allerede flyttet ind på Fredericia Sundhedshus, men i løbet af sommeren og efteråret flytter hele afdelingen ind på sundhedshuset.

”Jeg er rigtig glad for, at vi får samlet hele Hjælpemidler og Kommunikation på sundhedshuset. Det kommer til at give en god synergi i huset. Vi vil også kunne tilbyde nogle bedre løsninger med straks-udleveringer, så vi dermed mindsker ventetiderne”, siger formanden for Sundhedsudvalget Susanne Eilersen

Afdelingen for Tale, Høre, Syn og IKT har allerede til huse i midlertidige lokaler i pavillonen ved indgang B. Men i uge 25 flytter både depot/lager, værksted og vaskeri også ind i sundhedshuset.

De sagsbehandlende terapeuter, de administrative medarbejdere for kropsbårne hjælpemidler og ledelsen flytter ind i løbet af efteråret – senest den 31. oktober.

På grund af flytningen til sundhedshuset, så holder Straks Service lukket torsdag den 21. juni, og der er åbent igen i ugen efter – torsdag den 28. juni fra kl. 14 – 16. Brug indgang C for at komme ind til Straks Service.

Der bliver ingen ændring i telefonnumrene til Hjælpemidler og Kommunikation. De er de samme, og du finder dem på fredericia.dk

Men adressen bliver ny. Efter flytningen er adressen til Hjælpemidler og Kommunikation: Fredericia Sundhedshus, Hjælpemidler & Kommunikation, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia.