FREDERICIA

Historisk antal tilmeldinger til Madsby Pige Cup

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Den kommende weekend er stævnepladsen i Madsby vært for Madsby Pige Cup. Aldrig før har der været så mange tilmeldte hold til Madsby Pige Cup som i år, hvor 196 hold fra Tyskland, Sverige og Danmark deltager.

Over weekenden vil disse hold deltage i Danmarks største fodboldturnering udelukkende for piger.

Jesper Kongsted, formand for arrangørklubben Fredericia fF, er overvældet over det øgede deltagerantal. “Vi er helt overvældet over, at stævnet på et år er fordoblet i deltagerantal. Det kræver en stor indsats af både klubbens medlemmer og venner af klubben”, siger han i en pressemeddelelse.

Den officielle åbning af stævnet finder sted fredag den 2. juni i Madsby. Åbningen vil inkludere en indmarch, byens officielle modtagelse, åbning af stævnet og underholdning for deltagerne.

Indledende kampe og fodbolddrømme

Lørdag vil de indledende kampe blive afviklet, og legatbestyrelsen fra Gjensidige Drømmelegatet vil træde frem på stævnets scene. Deltagerne vil få muligheden for at præsentere deres fodbolddrøm – i en setting, der minder om TV-showet ‘Løvens Hule’.

“Det er TV2-værten Heidi Frederikke Sigdal fra Drømmelegatet, der er kommet på den idé. Vi glæder os til at give både fodboldpigerne og drømmelegatet muligheden for at komme tættere på hinanden. Det skal nok blive festligt, og det bliver spændende at se, hvem der får drømmene opfyldt”, udtaler Jesper Kongsted.

Søndag venter endnu en dag fyldt med fodbold, da alle holdene igen skal i aktion. Der er slutspil på A-, B- og C-niveauer, hvilket betyder, at der vil være flere finaler sent søndag eftermiddag.

Du kan finde mere info om Madsby Pige Cup på stævnets hjemmeside.