Home LOKALSPORT HIGH FIVE MEYRA LIVE 2017
HIGH FIVE MEYRA LIVE 2017

HIGH FIVE MEYRA LIVE 2017

0

HIGH FIVE MEYRA LIVE 2017

Lørdag d. 20 maj er der igen fart over felten, når Vejle Rolling Devils åbner dørene til High Five Meyra Live 2017 i Vejle.

Det er 3. gang Vejle ligger hal til dette internationale kørestols basketball stævne og i år deltager 10 hold fra Danmark, Tyskland og som noget helt nyt Sverige i turneringen. Åbenrå kørestolsbasket og Göteborg deltager for første gang, men derudover kommer holdene: København, Aarhus, Stralsund, Langenhagen, Hamborg, Isernhagen og hjemmeholdet Vejle, også til at vise sig på banen, foran et forhåbentligt veloplagt publikum.

Foruden en masse god basketball vil dagene byde på flere sociale arrangementer, deriblandt indsamling til Kræftramte Børn, Racerunning og fællesspisning for spillere, sponsorere og de frivillige hjælpere. Og som prikken over i ́et Sønderjyske Æble grillere fra grillen om Lørdagen.

Som konklusion på turneringen vil vandrepokalen og præmier blive uddelt til vinderholdene i de 3 kategorier A, B og C. Mens 3 MVP titler også uddeles til de bedste spillere i de 3 kategorier ved stævnet.

Vel mødt til dansk kørestolsbasketballs største arrangement i 2017, d. 20 maj kl. 9.00 i Vejle.

(Foto : http://vejlerollingdevils.dk)