Home FREDERICIA HERREMODE BUTIKKEN STOC ER LUKKET – PERSONALE AFSKEDIGET
HERREMODE BUTIKKEN STOC ER LUKKET – PERSONALE AFSKEDIGET

HERREMODE BUTIKKEN STOC ER LUKKET – PERSONALE AFSKEDIGET

0

Herremode butikken STOC i Danmarksgade i Fredericia er lukket og personalet sendt hjem

Det der skulle have været en succes, med salg af flere kendte herre brands som Just Junkies og Superdry, Minimum, Le-fix og Ellesse – endte brat onsdag middag. Her fik personalet besked om at lukke butikken, og tage hjem. Kæden er efter DanmarkC TV´s oplysninger gået konkurs.

Det bekræfter butikkens nye – og nu forhåndværende butikschef – Benjamin Wulff Hansen på sin facebook profil onsdag aften.

“Klokken lidt over middag fik jeg nok verdens kedeligste nyhed nogensinde. Nemlig at vi skulle dreje nøglen øjeblikkeligt” – fortæller den nu tidligere butikschef på sin facebook profil, og han fortsætter – “Kiggede på mine medarbejdere og var helt bleg i hovedet og alt det man har kæmpet for i så mange år er faldet til jorden.”

Det er en tydeligt frustreret tidligere butikschef, der havde glædet sig og set frem til sin nye tilværelse, som butikschef i den nyligt åbnede STOC i Danmarksgade i Fredericia.

“År 2018 var et år jeg havde set frem til, jeg skulle nemlig være butiksbestyrer i butikken STOC i Fredericia. Tilbage til hvor jeg hørte til den gamle Marcus butik, lige præsic der hvor jeg startede hele min karriere” – starter Benjamin Wulff Hansen på sit facebook opslag.

STOC nåede dermed at sælge herremode i fæstningsbyen i godt fire måneder – inden ejerne måtte dreje nøglen.

Der er solgt gavekort og udleveret tilgodebeviser til mange kunder. Værdien af disse uindløste kort og beviser ser nu ud til at være ingenting værd. Det samme gælder forudbestilte – og betalte varer.

Da STOC stod klar til åbning Fredericia, udtalte medejer og og daværende butikschef Mikkel Hansen om overgangen fra Marcus til STOC Fredericia: “Folk kan forvente noget andet end hvad det tidligere har været muligt at opleve i Fredericia. Vi vil fortsat have fokus på herremode, men som noget nyt, vil vi også introducere en afdeling med ting til hjemmet, blandt andet i form af glas, krydderier, højtalere og meget mere. Vi ønsker at tilbyde vores kunder en helhedsoplevelse der selvfølgelig omfatter herremode, men også hele den omkransende livsstil. Derudover bliver butiksfacaden renoveret og malet. Indvendigt får hele butikken et makeover, med nyt inventar og nymalede vægge i grå nuancer.”

Eventyret i fæstningsbyen er nu, efter al sandsynlighed slut for de trofaste medarbejdere, der har været med til at give STOC en helt unik start i Fredericia.

STOC var en af ialt fire kædebutikker i Danmark.

 

(Foto: STOC.DK)