Home FREDERICIA Heras køber den danske hegn- og sikkerhedsspecialist SER Hegn
Heras køber den danske hegn- og sikkerhedsspecialist SER Hegn

Heras køber den danske hegn- og sikkerhedsspecialist SER Hegn

0

Heras koncernen har erhvervet den danske perimetersikringsvirksomhed SER Hegn. Dette tilføjer Danmark til Heras nordiske aktiviteter i Sverige og Norge, hvilket giver en betydelig markedsandel i regionen. Med overtagelsen af ​​SER Hegn forventer Heras at blive den førende leverandør af perimetersikring i Norden.

Den europæiske spiller Heras og den danske SER Hegn har hidtil samarbejdet i 28 år, hvor Heras har leveret de fleste af SER Hegns produkter og materialer. Sammenlægningen af ​​de to virksomheder skal resultere i vækst og effektivitetsforbedringer på begge sider.

”Vi er meget imponeret over medarbejderne i SER Hegn, hvor salg-, installation- og serviceorganisationen har vist sin styrke gennem flere år. Sammenlægningen af virksomhederne vil give os en klar markedsledende position i Norden og skabe et stærkt grundlag for yderligere vækst”, siger Gilles Rabot, der er administrerende direktør for Heras koncernen.

De danske aktiviteter i SER Hegn: SER Hegn A / S, Moosdorf A / S, Stentoft Hegn A / S og SER Hegn Øst ApS vil sammen med de nuværende Heras-aktiviteter i Sverige og Norge, give Heras en betydelig position i Norden. Integrationen af Heras Nordic vil blive ledet af den nuværende administrerende direktør for SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

“Allerede i dag har vi en betydelig tilstedeværelse i Danmark med SER Hegn og i Sverige og Norge med Heras. Med sammenlægningen af virksomhederne er målet at vokse yderligere på de nordiske markeder. Samtidig kan vi udvide vores faglige kompetencer og sikre, at vi leverer professionelle og konsistente kundeoplevelser”, siger Henrik Hallenberg Rasmussen, der er administrerende direktør for SER Hegn.

Om SER Hegn

SER Hegn er den danske markedsleder inden for perimetersikring og er bygget på en flad regional struktur. SER Hegn sætter kunderne først og driver innovation og operationel ekspertise gennem sine installations- og serviceteams.

Om Heras

Heras er en af ​​Europas førende end-to-end leverandører af permanente og mobile perimetersikringsløsninger. Virksomheden opererer i over 24 lande og har mere end 1100 højt kvalificerede medarbejdere, der er eksperter inden for perimetersikring. Heras designer, fremstiller, installerer og servicerer midlertidige og permanente perimetersikringsløsninger til kunder på tværs af erhvervssektoren, samfundet og industrien. 

Perimetersikringsløsningerne består af produkter og tjenester, herunder afgrænsning, adgangskontrol, detekteringsprodukter og integrerede systemer sammen med projektledelse, integration, installation, idriftsættelse og vedligeholdelsestjenester. Målet er er at blive anerkendt som Europas førende perimetersikringsmærke, bevist af pålidelighed, engagement og ekspertise.

Heras blev grundlagt i 1952 og har med succes opfyldt kundernes sikkerhedsbehov i hele Europa. Det er denne erfaring kombineret med de erfarne medarbejdere, der konstant udvikler sig, der gør det muligt for Heras at være eksperterne i perimetersikring.