FREDERICIA

Hele 266.121 kr. blev der samlet ind til Kræftens Bekæmpelse i dag i Fredericia

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Se videoen øverst i artiklen fra indsamlingsstedet for Vestbyen

Fredericianerne var villige til at støtte landsindsamlingen – ikke alle donationer er gjort op, da der stadig kan være penge på vej af de mange muligheder. Uanset hvad, er det et flot resultat her kl. 20.00.

Det er en glad distriktsleder i Vestbyen, Annemarie Mogensen, der kan afslutte dagens arbejde med det fornemme resultat.

“Det går rigtig godt, og der er mange indsamlere,” fortæller Annamarie Mogensen, der også glæder sig over at mange har børn med på deres ruter. Der har været en god opbakning igen i år.

Asger Veje oplyste til DanmarkC TV, at årets indsamling slår sidste års indsamlede beløb med 901 kr.

Axel tog borgmesteren med på indsamling. De har begge haft kræft alt for tæt på livet.
Foto: Steen Wrist

Til de mange givere, indsamlere og indsamlingslederne er der en hilsen fra formanden for Kræftens Bekæmpelse, Helen Bernt Andersen:

“Det har igen i år været en stor oplevelse at samle ind, og jeg er blevet mødt med masser af smil og varme på min rute i Virum. Jeg vil gerne sende en dybfølt tak til alle, der gavmildt har støttet indsamlingen. Det er rørende at opleve befolkningens store opbakning til mennesker ramt af kræft,” siger hun og tilføjer:

“Der skal lyde en særlig tak til indsamlingslederne, der har fået alt det praktiske ved Landsindsamlingen til at fungere, og til de mange frivillige, der har brugt søndagen på at samle ind. Uden dem ville Landsindsamlingen ikke kunne lade sig gøre,” siger hun og understreger, at der heldigvis er god mulighed for at støtte, selvom man ikke var hjemme.

Annemarie Mogensen har selv haft kræft, så motivationen er stor – og det smitter af på indsamlerne

Distriktsleder Annemarie Mogensen ved indsamling til Kræftens Bekæmpelse 2023. Foto: DanmarkC TV.