VEJLE

Dystopia Haunted House, det levende mareridt – er tilbage

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 14.53.06Dystopia Haunted House er tilbage. Huset der gør dine værste mareridt levende, er tilbage i ugerne 40 – 44.

Dystopia Haunted House 2015 har med de nye tiltag overgået sig selv. I 2014 var antallet af personer der besøgte Dystopia Hounted House langt højere end arrangøren havde ventet, og med de mange nye og skræmmende tiltag, er det en rigtig god ide at bestille en billet i god tid.

Inde i den gamle fabrikshal er du pludselig med i den mest skræmmende gyserfilm du kan forestille dig, og det gælder bare om en ting – at overleve!

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 14.19.35Lørdag aften var der generalprøve på Dystopia Haunted House 2015, og to helt særlige gæster havde meldt deres ankomst. DR3´s populære satire fyre – Adam og Noah – ville se om det nu virkeligt er så skræmmende – det der Dystopia Haunted House i Danmark – og med påmonterede kameraer og en kameramand i ryggen, gik turen igennem Dystopia Haunted House. Vil du gerne se Adam og Noahs tur gennem Haunted House, så smut ind forbi deres facebookside, og hold øje med optagelserne, der bliver lagt op inden for den næste uge.
Se TV-indslaget på DanmarkC TV – TIRSDAG
DanmarkC TV sende