FREDERICIA

Hannerupløbet 2023: Over 1300 løbere på banen for 46. gang

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Med en stigning på over 300 deltagere, kunne arrangøren skyde årets Hannerupløb i gang med et stort smil

Med en imponerende stigning i antallet af deltagere i forhold til sidste års deltagerantal, satte det årlige Hannerupløb en ny standard for folkelig opbakning og sundhedsfremmende fællesskab. For 46. år i træk blev Hannerupløbet afholdt med en imponerende deltagertal på over 1300 løbere. Dette tal overstiger sidste års deltagerantal med 300, hvilket tydeligt illustrerer begivenhedens stigende, fornyede popularitet og tiltrækningskraft.

Se billederne fra Hannerupløbet 2023 i galleriet ovenover. Foto: DanmarkC TV

Hannerupløbet har udviklet sig til en ægte lokalfestival, der samler både erfarne løbere, klubmedlemmer, enlige deltagere og børnefamilier fra nær og fjern. Den brede repræsentation af deltagerprofiler understreger begivenhedens unikke evne til at tiltrække folk fra forskellige baggrunde og aldre, der alle ønsker at deltage i en festlig dag med fokus på motion, samvær og lokal fællesskabsånd.

Før løbet gik i gang, var deltagerne i hænderne på den erfarne opvarmningsinstruktør Mette Bjeld, der fik pulsen op og smilene frem. Opvarmningen tjente ikke kun til at forberede løberne fysisk, men også til at skabe en pirrende forventning, der er karakteristisk for Hannerupløbet.

For at tilføje en musikalsk dimension til begivenheden sørgede 6.Juligarden for en livlig lydkulisse, der spillede op til første løb.

Kom med til dette års Hannerupløb i TV-indslaget øverst i artiklen.

I år løb mere end 1300 mennesker med i Hannerupløbet. Foto: DanmarkC TV