FREDERICIA

HALLOWEEN FOR HELE FAMILIEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Halloween_nyhed2I anledning af Halloween inviterer FredericiaC hele familien til spændende – og kun lidt uhyggelige – aktiviteter på Grow Your City-området fredag den 31. oktober.

Der er mere sjov og hygge end gys og uhygge på programmet, når FredericiaC fejrer den amerikanske version af Allehelgen, kaldet Halloween, på Grow Your City-området ved Sdr. Voldgade. Fra kl. 10.30-12.30 fredag den 31. oktober kan byens børn blandt andet kreere flotte græskarlygter, mens repræsentanter fra FredericiaC vil være til stede og svare på spørgsmål om planerne for Kanalbyen ved Lillebælt.

Fra kl. 16 til 18.30 samme dag fremtryller tv-kok Claus Holm lækker og lunende græskarsuppe til de fremmødte, og imens står designer Tina Klemmensen for et værksted for de kreative, hvor man kan kreere sin egen frygtindgydende zoombie-drage. Samtlige aktiviteter dagen igennem er gratis – og alle er velkomne.

– De sidste to år har vi afholdt forskellige Halloween-arrangementer her på Grow Your City, og det har vist sig at være en god måde at markere afslutningen på en god udesæson i haverne. Vi glæder os til endnu en aktiv for- og eftermiddag med børn og voksne, siger udviklingskonsulent Louise Bjerre fra FredericiaC.

Tilmelding til formiddagarrangementet er nødvendig af hensyn til indkøb af græskar, og og de deltagende børn bedes medbringe frokostmadpakker. Tilmelding foregår ved at skrive til lbj@fredericiac.dk.