Home FREDERICIA Håbet spirer med foråret i Fredericia
Håbet spirer med foråret i Fredericia

Håbet spirer med foråret i Fredericia

0

I efteråret indgik nogle borgerlige partier i et valgforbund, hvilket er en form for gensidig respekt og samarbejde.

På det seneste har de mere centrale og venstreorienterede givet hinanden håndslag på, at de er gået ind i et valgforbund og dermed også en form for gensidig respekt og samarbejde.

Det tyder på, at der blandt politikerne er en interesse i at samarbejde på tværs af flere eller alle skel.

Det bedste er, at der hos de forskellige partier er mange gode folk, der kan og vil Fredericia meget godt. Mit klare indtryk er, at de alle har kvaliteter til at indgå i en dynamisk og vidende kommunalbestyrelsen, hvor alle niveauer af et samfund er repræsenteret og tilgodeset.

Der er tendenser til, at de forskellige partier især koncentrerer sig om specifikke områder, hvilket giver god grobund for samarbejdetpå tværs, så hele samfundet indgår i planlægningen og de endelige beslutninger.

Indtrykket er, at de forskellige partier er godt på vej med kurser for deres kandidater, så lovgivningen for den kommunale administration kendes. Det betyder, at alle de opstillede kandidater er rigtig godt forberedt. Ligeledes er de forberedt på, hvad det vil sige som kommunalbestyrelse at have en ledende rolle i kommunen. Hvorfor indtrykket er, at kandidaterne over hele linjenogså er godt på vej med foredrag og kurser i ledelse, så de ved, hvorledes situationen skal gribes an, hvis det skulle vise signødvendigt.

Året 2021 tyder således på, at Fredericia Kommune vil komme på ret køl med kompetente mennesker i kommunalbestyrelsen. Det ser ud til, at der er gode emner til en god borgmester. En borgmester, der kan som ledelsesansvarlig foranstalte gode arbejdsforhold i kommunens forskellige områder og led.

Vi kan glæde os til KV21!

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia