DanmarkC TV

Home FREDERICIA Gurli Gris og julemanden ønsker glædelig jul i en anderledes tid
Gurli Gris og julemanden ønsker glædelig jul i en anderledes tid

Gurli Gris og julemanden ønsker glædelig jul i en anderledes tid

0

Børn og barnlige sjæle i de kommunale og selvejende daginstitutioner i Fredericia Kommune får i disse dage fint besøg i anledningen af julen

Mange traditioner og julearrangementer i byens daginstitutioner er aflyst eller ændret på grund af corona. Men juleglæden bliver alligevel løftet til nye højder, for selveste Gurli Gris og julemanden har meldt deres ankomst i Fredericia tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge. Her kører de rundt til alle kommunale og selvejende daginstitutioner, hvor de synger julesange og underholder børn og voksne og ønsker glædelig jul. Byens kommunale dagplejere er også inviteret til at deltage. Alle børn får fine klistermærker og en lille bog til minde om besøget.

På turen rundt i Fredericia kom Gurli Gris og Julemanden bla. forbi børnehuset i Bøgeskov.

DanmarkC TV bringer lørdag et indslag fra JulemandenS og Gurli Gris´besøg i Bøgeskov. Se med på kanal “SYD” lørdag.

Af hensyn til restriktioner omkring COVID-19 er disse arrangementer lukkede for offentligheden for ikke at bryde forsamlingsforbuddet. Fredericia Kommune opfordrer derfor til, at man ikke opsøger de daginstitutioner, hvor Gurli Gris og julemanden er på besøg.

Gurli Gris og Julemandens besøg er arrangeret i samarbejde med Axeltorvs Venner og afvikles på en sådan måde, at alle COVID-19 restriktioner overholdes.