FREDERICIA

Grøn inspiration og fællesspisning i fokus til Bibliotekernes Verdensmålsuge

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia Bibliotek inviterer til en hyggelig aften med fokus på grøn omstilling og bæredygtige fællesskaber i uge 17, som er Bibliotekernes Verdensmålsuge

I uge 17 sætter Fredericia Bibliotek fokus på bæredygtighed og verdensmål med en række spændende arrangementer. Bibliotekernes Verdensmålsuge byder på alt fra inspirerende oplæg og workshops til hyggelige fællesskabsaktiviteter, oplyser Biblioteket i en pressemeddelelse.

Mød ligesindede og udveksl ideer

Et af højdepunkterne er en klimavenlig middagsaften på biblioteket den 25. april kl. 18.00.

Her er der god mulighed for at udveksle idéer, holdninger og erfaringer samt høre mere om, hvilke initiativer der allerede er i gang i vores skønne kommune.Vi inviterer både foreninger, private netværk, virksomheder og kommunale aktører, der arbejder med natur, biodiversitet, grøn omstilling eller klima.

De holder korte oplæg, hvor de præsenterer deres arbejde. Og så skal vi selvfølgelig synge klimasangen og hygge os med en lille quiz.

Billetbestilling nødvendig

  • Tid: 25. april kl. 18.00 – 21.00
  • Sted: Fredericia Bibliotek, 3. sal
  • Pris: Billet er nødvendig. Billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside eller i velkomstcentret på biblioteket.

Arrangementet foregår i samarbejde med Natur & Miljø, Fredericia Kommune som en del af Bibliotekernes Verdensmålsuge og Klimahandledagen.