LOKALMUSIK

Gratis koncert med Anna David i Fredericia 30. april

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Anna David vil spille sin musik og samtidig dele sin viden og erfaring med fibromyalgi på en koncert i Sct. Michaelis Kirke, søndag den 30. april.

Det kommer til at foregå i Sct. Michaelis Kirke, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia, søndag den 30. april. Dørene vil åbne kl. 14.45, og koncerten starter kl. 15.00 og slutter kl. 16.30.

Fibromyalgi- & Smerteforeningen byder velkommen til en koncert med sangerinden Anna David. Hun er blevet en ambassadør for FSF og for de fibromyalgiramte, da hendes mor har fibromyalgi. Derfor er Anna David meget opmærksom på denne lidelse og ønsker at hjælpe og støtte de ramte.

Efter koncerten vil der være mulighed for at møde Anna David, stille spørgsmål og tage billeder. Det er en unik mulighed for alle, der ønsker at møde sangerinden personligt. FSF glæder sig meget til at byde velkommen til en dejlig eftermiddag med skøn musik og Annas fantastiske stemme i en intim atmosfære. Det er en unik mulighed for alle interesserede i at lære mere om fibromyalgi og samtidig nyde musikken.

Det er gratis at deltage i koncerten, og alle er velkomne, uanset om man lider af fibromyalgi eller ej. Men det kræver tilmelding, FSF håber at se mange mennesker til denne specielle begivenhed.

Fibromyalgi er en kronisk sygdom, der forårsager udbredt smerte og ømhed i kroppen, træthed, søvnbesvær og andre symptomer. Sygdommen kan påvirke en persons evne til at arbejde og udføre daglige aktiviteter, og der er endnu ingen kendt kur mod fibromyalgi. FSF er en organisation, der arbejder for at hjælpe mennesker med fibromyalgi og andre kroniske smertetilstande.

Foreningen tilbyder støtte, rådgivning og information til patienter og deres pårørende, samt arbejder for at øge opmærksomheden på fibromyalgi og forskning i behandlingsmuligheder. Det er muligt at læse mere og tilmelde sig på Fibromyalgi- & Smerteforeningens hjemmeside.

Så hvis du vil opleve en fantastisk musikoplevelse og lære mere om fibromyalgi, så kom og vær med i Fredericia den 30. april. Det bliver en uforglemmelig eftermiddag.