Home FREDERICIA Gratis bus til stemmeboksen i Fredericia

Gratis bus til stemmeboksen i Fredericia

Gratis bus til stemmeboksen i Fredericia
0

Tag bussen gratis til Europaparlamentsvalget den 26. maj og Folketingsvalget den 5. juni.

 

Lad rejsekortet ligge, men husk valgkortet, når du den 26. maj og 5. juni kan springe på en gratis bus til dit valgsted, når der er valg til Europaparlamentet og Folketinget. Demokrati- og Borgerudvalget har netop besluttet, at alle kan køre gratis i bus i Fredericia Kommune på begge valgdage.

”Valg er demokratiets festdag, og alle stemmeberettigede er inviteret med. Vi vil rigtig gerne have flere til at skifte sofaen ud med stemmeboksen, så derfor har vi besluttet at transport til og fra valgstederne ikke skal være en forhindring. Vi håber, at flere vil gribe muligheden og være med til at vælge vores repræsentanter i Europaparlamentet og Folketinget. Så hop på bussen og kom ud og stem”, siger Christian Jørgensen, formand for Demokrati- og Borgerudvalget.

Beslutningen om gratis buskørsel gentager succesen fra Kommunal- og Regionsvalget i 2017 og gælder alle Sydtrafiks gule bybusser til og fra steder i Fredericia Kommune.

Du kan også brevstemme

Der kan allerede nu brevstemmes til Europaparlamentsvalget til og med torsdag den 23. maj, og der kan brevstemmes til Folketingsvalget fra onsdag den 15. maj til og med lørdag den 1. juni.

Brevstemmer kan afgives i Borgerservice på Rådhuset, beboere på plejecentre kan brevstemme på udvalgte datoer, mens syge borgere, der ikke kan komme til valgstederne, kan stemme i eget hjem.

Læs mere på www.fredericia.dk/valg