Home FREDERICIA Graffiti Jam og gadeidræt på Ungdommens Hus
Graffiti Jam og gadeidræt på Ungdommens Hus

Graffiti Jam og gadeidræt på Ungdommens Hus

0

Lørdag den 12. september kl. 12 – 18, bliver det rigtig fedt på Ungdommens Hus. Her afvikler vi nemlig Gadeidrættens dag, som er en årlig begivenhed, hvor der sættes max fokus på gadeidrætten i Danmark. Målet er at få flere børn og unge aktive på asfalten og måske endda skabe nye initiativer. Over hele landet inviterer ildsjæle og idrætsfællesskaber til forskellige events, hvor alle kan prøve kræfter med parkour, løbehjul, gadefodbold, panna, og meget mere. De mange aktiviteter er gjort mulige gennem en pulje fra GAME’s Nationale Platform for Gadeidræt, der med støtte fra Nordea-fonden booster gadeidrætten i Danmark. Udover, at der på lørdag på Ungdommens Hus  vil være mulighed for selv at afprøve det meste af paletten inden for gadeidræt; Parkour, Skate, BMX, løbehjul og rulleskøjter i form af workshops og konkurrencer, vil dagen blive gennemført med fedt musik opført af professionel DJ. Aktiviteterne vil forløbe i tidsrummet kl. 14 – 18. Følg med i programmet på facebook https://www.facebook.com/events/701797397030500/

Berømt graffiti maler kommer på besøg

Vi er så heldige at Aalborgkunstneren Frida Stii Vium kommer på Ungdommens Hus i ugen op til Gadeidrættens Dag. Gavlen på et nabohus, har hun fået frie hænder til at dekorere, og uden at afsløre for meget, så bliver det for vildt, så kig forbi i ugens løb og følg med i processen og kom lørdag og se det endelige resultat.Væggene rundt om huset er ved at være færdigopsat og de skal males endnu mere.
Så kom og vær med til at smide lidt dåser op og lad farverne få frit løb, lørdag d.12/9 fra 14-18. Husk at Ungdommens Hus har Danmarks længste lovlige graffitivæg.
DUK OP OG BAK OP – det bliver uden tvivl en fed dag på Ungdommens Hus, som er gratis at deltage i.