Home FREDERICIA Gourmet Outlet fik frakoblet fjernvarmen
Gourmet Outlet fik frakoblet fjernvarmen

Gourmet Outlet fik frakoblet fjernvarmen

0

Den nye forretning på Vejlevej i Fredericia – Gourmet Outlet, slår et slag for miljøet. De fik frakoblet fjernvarmen til deres nye butikslokale, og varmer nu op med strøm fra vindmøller

Der er ikke langt fra tanker til handling, hos Lars Haahr – der for få måneder siden, åbnede Gourmet Outlet på Vejlevej i Fredericia. Han og hans kones hjerter banker for miljøet, og for dem stod det klart, at deres virksomheder også skulle bære præg af miljørigtig indstilling.

Parret ejer i forevejen både et lager og en Outlet i Vejle, hvor også den miljørigtige tanke fylder meget. Så da parret valgte at åbne den nye Outlet i Fredericia, var de helt skarpe på, hvordan butikken skulle indrettes og drives miljørigtigt. De startede med at få frakoblet fjernvarmeløsningen til butikslokalerne, og fik opsat to varmepumper.

Kom med på besøg i Gourmet Outlet, og hør indehaver Lars Haahr fortælle om hele tankegangen bag, at drive deres virksomheder miljørigtigt – også selvom at det koster mange penge at komme i gang med den grønne tankegang.

Se indslaget i NYHEDERNE, lørdag på DanmarkC TV

Klokken 00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00 & 21:30

Du kan også se nyhedsindslaget her på siden – fra lørdag klokken 09:30.


Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV og via facebook!

Læs nyhederne mens de sker – på www.DanmarkC.TV