FREDERICIA

Genbrugsbutikken LOPPEN er gået konkurs

Besked til standlejere: Tøm jeres hylder senest søndag

Selvom at mange fredericianere køber meget genbrug, og der er godt gang i salget, så er Fredericia Loppen netop gået konkurs.

Dermed er der nu et sted mindre at handle genbrugsting i Fredericia.

fredag modtog standlejere denne mail:

“Kære standlejere hos Loppen..

Coronasitutionen og manglen på nye standlejere, har været hårdt økonomisk.
Vores finansielle samarbejdspartnere vil ikke længere lege med. Derfor er det med stor beklagelse, at jeg må meddele, at Loppen er begæret konkurs.
I skal vide, at jeg har søgt i øst og vest for at finde en løsning, så Loppen kunne bestå. Det er desværre ikke lykkedes mig. Der vil være åbent for at i kan afhente jeres ting fredag, lørdag og søndag i denne uge indenfor Loppens normale åbningstider. Ring evt. i butikken, hvis du gerne vil lave en special aftale.
Har i effekter, i ikke ønsker at tage med jer, vil vi lave en aftale med en af de frivillige organisationer om, at de kan afhente det hos os.
Tilbage har jeg at sige jer alle en stor tak for de fem år, jeg har haft Loppen.”


Hvorvidt standlejere kan få deres penge for solgte genstande er uvist, da al likviditet er låst og med stor sandsynlighed indgår i konkursboet. Derfor vil det være op til den enkelte standlejer at rejse et økonomisk krav overfor konkursboet. Hvis det viser sig at der er penge efter fradrag at kuratorudgifter og andre udgifter i forbindelse med konkursen, kan der blive tale om udlodning til dem der har rettet et krav mod konkursboet.

Det vil dog i et sådan tilfælde være en procentvis udbetaling, hvor man vil opgøre og uddele eventuelle restmidler.