Home Læserdebat Genansættelse af direktør i Fredericia Kommunen
Genansættelse af direktør i Fredericia Kommunen

Genansættelse af direktør i Fredericia Kommunen

0


Meget tyder på store uklarheder i Fredericia Kommune. En tidlige direktør i Fredericia Kommune, Vibeke Kinch bliver nu konstitueret som direktør. Når man læser de tidligere forløb(https://ugeavisen.dk/esbjerg/artikel/under-mistanke-kommunaldirektør-og-borgmester-kendte-til-fejlsager), så tyder det på, at Fredericia Kommune ikke kan ”finde” andre på trods af, at det tidligere bekendtskab måske ikke faldt så heldigt ud. Problemet kan være, at det især er mennesker, der har behov for hjælp, der bliver ramt af fejlbeslutninger.

Annemarie Zacho-Broe blev hjemsendt i januar og fritstillet sidst i marts. Når vi læser det, som hendes advokat skriver, så kan der i offentligheden skabes tvivl om, hvorfor de i kommunalbestyrelsen handler som de gør. Vi får ikke noget konkret at vide, men man kan undre sig over, at advokaten ikke kan se nogen klar objektiv begrundelsen for at fritstille Annemarie Zacho-Broe. Så hvem har ret?

1. viceborgmester Susanne Eilersen er bl.a. blevet interviewet til Stiften, hvor hun giver udtryk for manglende ”værktøjer” som kommunalbestyrelsesmedlem og også som 1. viceborgmester; men hun skulle måske nærmere sige, at hun ikke evner at anvende de til rådighed værende værktøjer? Hun blev spurgt om relationen til menneskene omkring hende, men svaret virkede som om hun ingen kendskab havde og havde haft til bl.a. Jacob Bjerregaard Jørgensen. Man fik indtryk af, at hun ingenting vidste på trods af at mange har skrevet bekymrede læserbreve. Man kan så tvivle om, Susanne Eilersen evner den position, som nogen har givet hende. Spørgsmålet er, om det også gælder resten af kommunalbestyrelsen, der gennem flere år er gjort opmærksomt på forkerte forhold, men har hele tiden afvist, hvilket de vel stadig gør? Hvad så nu?

Egentlig vil det ikke undre nogen, hvis Annemarie Zacho-Broebliver ansat som kommunaldirektør i Fredericia Kommune om et halvt års tid. Først fratrædelsesgodtgørelse, erstatning for tort, svie og smerte og dernæst genansættelse. Men hvad betyder det, det er jo bare borgernes penge!

Ved kommunalbestyrelsen overhovedet hvad de arbejder med? Jeg tvivler mere og mere.

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia