Home FREDERICIA GC Rieber Salt A/S forlænger aftale på Fredericia Havn
GC Rieber Salt A/S forlænger aftale på Fredericia Havn

GC Rieber Salt A/S forlænger aftale på Fredericia Havn

0

GC Rieber har igennem mange år været kunde på Fredericia Havn, hvor import og oplagring af salt har været en fast del af virksomhedens aktiviteter, og med ny aftale fortsætter virksomheden sine aktiviteter på havnen. GC Rieber har siden 1998 oplagret salt i den gamle silo på Vesthavnen, men inden længe bliver den 50 meter høje silo revet ned for at skabe plads til nye aktiviteter på havnearealet. 

Den gamle silo er fra midten af 1960’erne og har været vartegn på havnen i mange år. Men siloen er i dag utidssvarende, og derfor bliver den nu revet ned. Samarbejdet mellem ADP A/S og GC Rieber Salt A/S giver mulighed for at gøre plads til en mere rationel udnyttelse af arealerne på Vesthavnen.

”Vi har anvendt siloen siden 1998 til lagring og opsækning af salt. Nu samler vi vores aktiviteter i vores øvrige pakhuse, og ADP overtager arealet. Vi vil fortsat have en markant del af vores forretning med kontor og lagerfaciliteter nær havnekajen i Fredericia”, siger Christina Stillhoff Hansen, Logistik og Produktions Chef i GC Rieber Salt A/S.

Nedrivning af silo
Nedrivningen af den 50 meter høje silo på Fredericia Havn er en del af en større strategisk omlægning af arealer og aktiviteter på Fredericia Havn. Siloen fungerede i mange år som kornlager og foderfabrik for det daværende grovvarefirma KFK. Siloen viger nu for nye aktiviteter på det kajnære areal på Vesthavnen.

ADP investerer lige nu trecifrede millionbeløb i omlægning af arealer, opførelse af nye pakhuse og optimering af infrastrukturen på Fredericia Havn. Udviklingen af havnearealerne skal sikre vækst og skabe plads til nye aktiviteter.

ADP har igennem lang tid analyseret og kortlagt, hvordan man med en optimering af godsets placering på havnearealerne kan skabe de bedste rammer for effektiv godshåndtering hos havnens kunder og samarbejdspartnere.

”Nedrivningen af siloen er en del af vores strategi om at optimere vores arealer og samle godset på arealer, hvor det giver bedst mening i forhold til en effektiv godshåndtering. Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med GC Rieber i mange år frem”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S. 

Nedrivningen af siloen påbegyndes inden længe, og arbejdet vil vare resten af 2020.