FREDERICIA

Går Frank Clifforth videre i morgen i ‘Stjerneklar’? SMS med FC er afgørende for fredericianeren!

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

I morgen aften slutter et kapitel og et nyt begynder for fredericianske Frank Clifforth

Fredag aften kl. 20 på DR1 er afgørelsens time for Frank, Jens Marni og Jens Peter. Siden den første udsendelse af Stjerneklar har de været sammen om at tolke sange af og med Bryan Adams, der er ét af deres fælles forbilleder. Et forbillede der har samlet dem som et team, og deraf navnet “Team Bryan Adams“.

Forløbet er nu så langt, at teamet skal brydes op, og kun én går videre i konkurrencen. Og det er publikum, seerne, der træffer den afgørelse via SMS stemmer. Fredericianske Frank Clifforth håber naturligvis mange sender en SMS med den enkle og vigtige tekst FC.

Frank Clifforth om “Team Bryan Adams”
Det har været et meget specielt forløb, hvor vi har haft det rigtig hyggeligt. Når vi er her i København er vi meget sammen; når vi skal spise, gå ture eller bare “hænger ud”. Naturligvis øver vi os, og selv om det er arbejde, har vi det rigtig sjovt, og vil yde det bedste, vi hver især kan.
Vi ønsker ikke at skilles, men har vidst fra begyndelsen, at det var én af betingelserne.
I “Stjerneklar” er det vores sidste fælles optræden, og vi er helt enige om, at vi sammen vil give den fuld gas, fortæller Frank Clifforth, som fra begyndelsen havde samme holdning som i dag: Det skal være sjovt at være med, selv om der skal ydes maksimalt.

En kærlig og glad musiker, Frank Clifforth, i en pause i DR-byen.
Privatfoto.

Fredericia uden for citat
DanmarkC TV har talt med fredericianere, som ser meget frem til den spændende aften i morgen. Flere fremhæver det initiativ Frank tog i sit boligområde i Randalparken, da coronaen var værst. Hver fredag gav han en frisk koncert mellem blokkene. Én peger på, at mange beboere nærmest hang ud ad vinduerne, og den underholdning de fik, var med til at skabe et sammenhold i bebyggelsen.
Intet sted er for lille eller ydmygt til, at Frank møder op, og spiller sin musik. Med et veludviklet gén, som entertainer, formår han at sprede sin egen livsglæde til andre – store som små.
Frank Clifforths store force er, han er god til den følsomme del af musikken. Men som en fan fortalte, passer stemmen langt bedre til rock; og rockmusik og -tekster kan sagtens forenes med et dybfølt følelsesmæssigt udtryk.

FC er det der skal skrives, hvis stemmen skal gå til Frank Clifforth.

Mon Fredericia stemmer Frank Clifforth videre med FC?
Privatfoto.