FREDERICIA

FYRAFTENSLATTER – brug den som kompetence i din hverdag

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det gode grin har en kæmpe effekt på vores trivsel, måden vi takler forskellige situationer, hvilke ressourcer vi er i kontakt med og på vores livskvalitet.

“Et smil gør det svært at være sur ret længe ad gangen”

Der bliver sat gang i lattermusklerne når Else Bie viser og fortæller om, hvordan vi kan bruge smil og latter som kompetencer i vores hverdag. Latter fremmer innovative dyder som kreativitet, fantasi og nysgerrighed.  Det er vigtigt at få det gode grin og den hjertelige latter sat på dagsordenen såvel i privatlivet som i virksomhederne. Ikke kun for sjov, men for at fremme livskvaliteten, arbejdsglæden og den fysiske og psykiske trivsel. Når vi ler producerer vi vores egen naturlige lykkepille, så for de mennesker som kan have svært ved at klare hverdagen, kan det gøre en stor forskel at smile og le noget mere, fortæller Else Bie.

Du har nu mulighed for at prøve at grine dig til velvære 2 gange, når Byhøjskolen Korskær inviterer til fyraftenslatter i det fri ved Medborgerhuset Korskær, Ullerupdalvej 13, mandag d. 19. Maj. Kl. 16.30 – 17.30 og mandag d. 16. Juni kl. 16.30 – 17.30. Byhøjskolen giver en kop kaffe efter vi har leet i gennem. Vi mødes i cafeen i Medborgerhuset og går uden for hvis vejret er til det. Tilmelding ikke nødvendig –du møder bare op! Fyaftenslatter henvender sig både til børn og voksne i alle aldre og er gratis at deltage i.