FREDERICIA

Fynske Bank støtter Sommerrock i Fredericia med 50.000 kroner

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fynske Bank har valgt at støtte Sommerrock i Fredericia med et bidrag på 50.000 kroner. Banken ønsker at bidrage til det fællesskab, som eventet skaber og udvikler, og samtidig støtte den vigtige handel, der er nødvendig for at sikre fremtidens butikker i byen.

Filialdirektør Dennis Storgaard fra Fynske Bank udtaler, “Vi er glade for at kunne støtte Sommerrock i Fredericia og håber, at byen vil tage godt imod årets arrangement. Vi tror på, at et sådant initiativ vil bidrage til at styrke byens handelsliv og skabe gode oplevelser for alle.”

Sommerrock i Fredericia er et årligt musikevent, der forventes at tiltrække omkring 35.000 besøgende i år. Eventet er kendt for at tiltrække både lokale og nationale musiknavne, og der er også mange forskellige boder og aktiviteter i Fredericia midtbys gader, fortæller Business Fredericia i en pressemeddelelse.

Formanden for Fredericia Shopping, Ole Mortensen, er taknemmelig for støtten og udtaler: “Vi er meget taknemmelige for den generøsitet, som Fynske Bank har vist ved at støtte Sommerrock. Det betyder meget for byens butikker, at virksomhederne bakker op om arrangementer og aktiviteter i byen.”

‘Keen on Queen’ efter deres koncert på hovedscenen ved Sommerrock 2022. Foto: Fotograf Ole Sejrup

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia er også imponeret og glad for erhvervslivets opbakning: “Det betyder meget for byen, at virksomhederne bakker op om vores initiativer. Det er med til at skabe en positiv fremtid for Fredericia og styrker byens sammenhængskraft.”

Som hovedsponsor for hovedscenen vil Fynske Bank spille en central rolle i støtten til Fredericias lokale liv, herunder foreninger, ildsjæle og handelsliv. Festivalen forventes at give et betydeligt løft til byens kulturliv og sammenhængskraft, og Fynske Banks bidrag vil bidrage til at sikre dette. Sommerrock i Fredericia får også tilført 20.000kr i en donation fra Taulov Transportcenter.