DanmarkC TV

Home FREDERICIA Fylder 90 år – må undvære 4 generationer stor familie på den store dag
Fylder 90 år – må undvære 4 generationer stor familie på den store dag

Fylder 90 år – må undvære 4 generationer stor familie på den store dag

1

I et samarbejde med personalet på Hybyhus, lykkedes det familien at danne rammerne om en fantastisk fødselsdag – til trods for besøgsforbud og Covid-19 krise, for deres højtelskede 90-årige familiemedlem.

Poul Henry Andersen fylder i dag 90 år. Et langt liv med en familie der nu tæller 4 generationer – rammer en milepæl der fortjener fejring efter alle kunstens regler, men det har Covid-19 krisen sat en kæp i hjulet for.

Poul Henry Andersens barnebarn – Mik Stabel Andersen havde sammen med sine børn og kone, set frem til at fejre farfar på denne store dag, men fejringen i familiens skød udebliver i år.

Poul Henry Andersen fejret på Hybyhus

Poul Henry Andersen bor på Hybyhus plejecenter i Fredericia og er omgivet af et fantastisk plejepersonale, der med lidt hjælp fra familien, sørger for at 90-årsdagen fejres efter alle kunstens regler – på trods af Covid-19 krisen.

Uden mulighed for besøg på plejecentret, har Poul Henry Andersens søn – ejendomsmægler Niels Henry Andersen, handlet ind til fødselsdagsfest til hele afdelingen hvorpå Poul Henry Andersen bor. For fejres – det skal den 90-årige fødselar.

Poul Henry Andersens børnebørn har lavet gaver der er afleveret til plejcenteret.:

“Ungerne har lavet sten (pakket ind i husfilm) og tegninger pakket i plastlommer og tapet til i top” fortæller Mik Stabel Andersen til DanmarkC TV. Personalet modtog pakken til Poul Henry Andersen tirsdag aften, da familien havde været forbi og stille den desinficerede og aftørrede gave ved indgangen til Hybyhus.

“Vi ved han får en god dag sammen med det fantastiske personale, der knokler nat og dag for de beboere skal få en god tid uden fam.
Jeg sender den en stor meget stor tak for i arbejder som i gør i er fantastiske.”
– fortæller Mik Stabel Andersen.

Onsdag aften etableres en facetime videoforbindelse mellem Mik Stabel Andersens hjem i Taulov – og til Hybyhus, hvor personalet har sikret en internetforbindelse, så familien kan lykønske fødselaren på bedste vis – via videosignal.

Sønnen til Poul Henry Andersen er enormt glad, for at faderen til trods for det lukkede Danmark og besøgsforbuddet, er blevet fejret internt på Hybyhus – “Personalet har gjort et kæmpe arbejde for at dagen er blevet god og indholdsrig for ham, på hans 90 års fødselsdag”, skriver Niels Henry Andersen onsdag sidst på eftermiddagen i en besked til DanmarkC TV.

Redaktionen på DanmarkC TV ønsker fødselaren tillykke med den store dag – og samtidig sender vi vores tanker til det hårdtarbejdende personale, der tiltrods for Covid-19 krisen, gør deres bedste og yder en stor indsats.