FREDERICIA

FUCKR MED DN HJRNE

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Fuckr med dn hjrne, Jan Hellesøe, kendt fra DR3’s seerhit nu i Fredericia!

et samarbejde mellem Messe C, Fredericia Turistforening og Fredericia Bibliotek.

 Som en lille forsmag på alt det forunderlige og de mange ”forbindelser” som tegner overskrifterne til kulturnatten den 29. August, har vi udvalgt en lille snig-premiere, der nok skal lokke folk til huse.

Manipulationseksperten Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3, der for nylig har vundet prisen som det mest originale tv-program.  Igennem 16 år har han både optrådt i Las Vegas og Hollywood og er yderst professionel.fuckr 2

Jan Hellesøe udsætter fok for nogle højst besynderlige, psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. Udover at blive fantastisk underholdt oplever du hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert.

Du vil blive forbløffet, og selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig. Men ikke mindst – du vil more dig som du sjældent har gjort.

Nyskabende underholdning med psykologiske greb og tankeeksperimenter, der får løftet stemningen så vi alle er med på et brag af en kulturnat i Fredericia !å Du bør opleve Danmarks førende mentalist på helt nært hold.  dansk